Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Hubert Houben, dienstknecht, geboren te Neeritter op 27 maart 1851, overleden te Kinrooi op 29 augustus 1922, zoon van Peter Mathijs Houben en Maria Elisabeth Coolen.


Hij is getrouwd te Kinrooi op 6 mei 1878 met
Aldegondis Eijskens, dienstmeid, geboren te Kinrooi op 16 juni 1849, overleden aldaar op 12 mei 1914, dochter van Joannes Cornelius Eijskens en Catharina Gielissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina