Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jacobus Hubertus Snijkers, schilder, geboren te Neeritter op 9 augustus 1896, overleden op 6 juni 1993, begraven te Neeritter, zoon van Franciscus Sneijkers en Hubertina Elisabeth Gertrudis Swagten.


Hij is getrouwd te Thorn op 23 augustus 1932 met
Gabrielle Helena Severina Corbeij, geboren te Thorn op 7 juni 1905, overleden op 15 juli 1986, begraven te Neeritter, dochter van Mathijs Gerard Corbeij en Anna Maria Rosa Hubertina Brouns.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Franciscus Mathias, geboren te Neeritter op 23 november 1938, overleden op 7 februari 1999, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina