Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Joannes Antonius Lambertus Ruijten, landbouwer, geboren te Maasbracht op 16 januari 1860, overleden te Wessem op 22 februari 1935, zoon van Wilhelmus Ruijten en Margaretha Wassenberg.


Hij is getrouwd te Echt op 26 januari 1888 met
Elisabeth Francisca Coonen, landbouwster, geboren te Echt op 14 juli 1861, overleden te Hunsel op 10 juli 1940, dochter van Theodoor Coonen en Catharina Hubertina Halfkan.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria Elisabeth, geboren te Maasbracht op 30 augustus 1891, overleden te Maaseik-Gremelslo op 2 oktober 1967.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 11 juli 1924 met Theodorus Deckers, geboren te Ophoven (B) op 16 maart 1896, overleden te Maaseik-Gremelslo op 18 december 1966, zoon van Henri Deckers en Dina Roijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina