Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Timmermans, geboren te Neeritter op 24 november 1907, overleden te Ittervoort op 18 april 1996, begraven aldaar, dochter van Joannes Hubertus Timmermans en Helena Gertrudis van Bilzen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 25 mei 1934 met
Jacobus Josephus van de Vin, landbouwer, geboren te Neeritter op 14 februari 1904, overleden op 17 juli 1989, begraven te Ittervoort, zoon van Joannes Hubertus van de Vin en Theresia Hubertina Leeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina