Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jan Lijssen, landbouwer, geboren te Stramproy op 22 oktober 1813, zoon van Jan van Lijssen en Anna Catharina Verhoeven.


Hij is getrouwd te Neeritter op 29 april 1841 met
Joanna Gertrudis Poulussen, landbouwster, geboren te Neeritter op 19 september 1816, overleden te Molenbeersel op 18 september 1849, dochter van Christiaan Poulissen en Maria Cornelia Creemers.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 3 mei 1838 met Mathieu Drisser, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 maart 1808, overleden te Neeritter-Beersel op 11 september 1838, zoon van Joannes Driesser en Anna Maria Deckers.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina