Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Govers, akkerman, geboren te Neeritter rond 1761, overleden aldaar op 20 december 1823, zoon van Matthieu Goovers en Marie op den Kamp.


Hij was gehuwd met
Catharina Teijbers, akkermanse, geboren te Neeritter rond 1766, overleden aldaar op 9 januari 1824, dochter van Joannes Teijbers en Joanna Hurxkens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna, akkervrouw en landbouwster, geboren te Neeritter rond 1792, overleden te Ittervoort-Beersel op 4 maart 1841.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 16 oktober 1819 met Michiel Schreven, akkerman, geboren te Hunsel-Beersel rond 1781, overleden te Molenbeersel op 10 maart 1855, zoon van Michiel Schreven en Joanna Bosmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina