Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Hubertus Meijers, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 11 april 1828, overleden te Molenbeersel op 6 oktober 1858, zoon van Peter Meijers en Anna Maria Henkens.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 24 mei 1856 met
Anna Maria Elisabeth Timmermans, landbouwster, geboren te Grathem op 29 februari 1824, overleden te Neeritter op 16 april 1897, dochter van Joseph Timmermans en Cornelia Vestjens.
(Zij is later getrouwd te Neeritter op 21 april 1863 met Cornelis Hendrickx, landbouwer, geboren te Grathem op 20 november 1825, overleden te Neeritter op 16 augustus 1878, zoon van Mathias Henderickx en Maria Deneer.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina