Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jeanne Elizabeth Hoeken, dienstmeid, geboren te Hunsel op 23 april 1809, overleden te Molenbeersel op 6 november 1872, dochter van Mathijs Hoeken en Gertrudis Denier.


Zij is getrouwd te Neeritter op 13 oktober 1841 met
Christiaan Engelen, linnenwever, geboren te Gerdingen (B) rond 1802, overleden te Molenbeersel op 2 maart 1866, zoon van Leonardus Engelen en Agnes Ruijlans.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 3 juni 1824 met Maria Anna Beijnsberger, geboren te Bree op 29 september 1799, overleden te Neeritter op 26 maart 1841, dochter van Henri Beijnsberger en Maria Catharina van de Wal.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina