Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Mathias Wolfs, landbouwer, geboren te Neeritter op 18 februari 1760, overleden aldaar op 17 oktober 1837, zoon van Hermanus Wolfs en Maria Janssen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 15 mei 1810 met
Gertrude Depoij, landbouwster, geboren te Neeritter op 7 januari 1782, overleden aldaar op 22 januari 1857, dochter van Godefridus Depoij en Elisabeth van de Winkel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Elisbeth, geboren te Neeritter op 8 maart 1811, overleden aldaar op 5 april 1875.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina