Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Hurxkens, landbouwster, geboren te Neeritter op 19 augustus 1877, overleden te Ell op 26 oktober 1961, dochter van Godefridus Hubertus Hurxkens en Joanna Souts.


Zij was gehuwd met
Hendrik Coolen, landbouwer, geboren te Kinrooi (B) op 9 mei 1876, overleden te Hunsel op 11 november 1939, zoon van Peter Coolen en Petronella Konings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna Petronella, geboren te Eckamp op 29 mei 1901, overleden te Roermond op 1 oktober 1979.
    Zij is getrouwd te Roermond op 12 april 1928 met Johann Jakob Ohmen, timmerman en schrijnwerker, geboren te Munchen Gladbach (D) op 12 juni 1897, wonende te Heel en Panheel, overleden te Horn op 31 mei 1958, zoon van Johann Ohmen en Maria Gertrudus Konickx.
  • 4 : Nicolaas Peter Hubertus, geboren te Neeritter op 10 november 1910, overleden te Roermond (Z) op 7 oktober 1981, begraven te Swartbroek.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina