Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Ariaans, landbouwster, geboren te Neeritter op 15 november 1855, overleden te Hunsel op 27 mei 1929, dochter van Theodorus Ariaans en Elisabeth Gelissen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 26 april 1889 met
Godefridus Cleutjens, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 juli 1857, overleden aldaar op 17 maart 1932, zoon van Hendrik Cleutjens en Maria Josephina Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Hubertus, geboren te Hunsel op 12 juli 1890, overleden aldaar op 12 januari 1904.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina