Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helene Gerards.


Zij was gehuwd met
Henri Beckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, dienstknecht en landbouwer, geboren te Herkenbosch rond 1772, overleden te Kinrooi op 4 augustus 1856.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 8 mei 1810 met Elisabeth Voorter, landbouwster, geboren te Ittervoort op 17 september 1787, overleden te Molenbeersel (B) op 20 september 1850, dochter van Henricus Voorter en Helena Verkoelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina