Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mooren.


Hij was gehuwd met
Agnes Blocks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 21 oktober 1808, overleden te Grathem op 19 maart 1853.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 18 april 1844 met Anna Margueretha Timmermans, landbouwster, geboren te Grathem op 26 juli 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 januari 1886, dochter van Joseph Timmermans en Cornelia Vestjens.
    (Zij is later getrouwd te Grathem op 6 november 1854 met Thomas Scheers, dienstknecht, geboren te Haelen op 3 februari 1821, wonende te Grathem, overleden aldaar op 8 januari 1886, zoon van Sebastien Schers en Joanna Bex.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina