Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Knoben, geboren te Posterholt rond 1840, overleden te Hunsel op 6 maart 1923, dochter van Peter Knoben en Gertrudis Puts.


Zij was gehuwd (1) met
Johannes Wolters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter, landbouwer, geboren te Posterholt op 27 mei 1864, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 23 april 1943.
    Hij is getrouwd te Posterholt op 14 april 1890 met Johanna Hubertina Reumers, landbouwster, geboren te Posterholt op 10 december 1860, overleden te Hunsel op 11 augustus 1937, dochter van Hendrikus Reumers en Gertrudis Kuijpers.

Zij was gehuwd (2) met
Joannes Deenen, landbouwer, geboren te Velden rond 1847, overleden te Hunsel op 12 november 1906, zoon van Jacobus Deenen en Catharina van Meren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina