Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Clara Maria Helena Nevels, geboren te Thorn op 1 juni 1909, overleden op 13 maart 2006, begraven te Horn, dochter van Peter Mathijs Hubert Nevels en Petronella Hubertina Verheijden.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 14 oktober 1930 met
Peter Mathias Huijskens, reiziger, geboren te Ittervoort op 5 mei 1906, overleden te Horn op 21 oktober 1971, begraven aldaar, zoon van Balthassen Hubertus Huijskens en Maria Catharina Leenders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Mathias Balthazar, geboren te Horn rond 1943, overleden aldaar op 29 oktober 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina