Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Dircks.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Midden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Grathem op 6 augustus 1825.
  • 4 : Joanna Helena, dienstmeid, geboren te Grathem op 15 maart 1838, wonende aldaar, overleden te Baexem op 29 maart 1907.
    Zij is getrouwd te Grathem op 17 april 1868 met Hendrik Hubert Beelen, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 28 mei 1828, wonende te Grathem, overleden te Heythuysen op 3 oktober 1923, zoon van Peeter Beelen en Maria Cornelia Horstmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina