Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Aldegonda Hubertina Tillemans, dienstmeid, geboren te Grathem op 21 oktober 1873, overleden aldaar op 2 maart 1960, dochter van Petrus Mathias Tillemans en Maria Catharina Brentjens.


Zij is getrouwd te Thorn op 28 juni 1905 met
Petrus Hendrikus Hubertus Parren, landbouwer, geboren te Maasbracht rond 1876, zoon van Franciscus Hubertus Parren en Petronella Hubertina Leijendekkers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina