Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Hubertus Bours, landbouwer, geboren te Wessem op 24 juli 1878, overleden aldaar op 24 december 1969, zoon van Arnold Hubert Bours en Anna Margaretha Nijssen.


Hij is getrouwd te Baexem op 23 april 1928 met
Catharina Aldegonda Ronckers, geboren te Baexem op 1 juni 1895, overleden te Wessem op 6 oktober 1977, dochter van Peter Hubertus Ronckers en Angelina Cramers.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 29 augustus 1918 met Gerard Peter Mathijs Vossen, landbouwer, geboren te Thorn op 24 februari 1893, overleden aldaar op 18 juli 1924, zoon van Hendrik Vossen en Anna Catharina Hendrina Parren.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina