Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joseph Hubert Grond, rijksambtenaar, geboren te Simpelveld op 16 april 1857, overleden te Kerkrade op 28 september 1915, zoon van Nicolaas Joseph Grond en Maria Anna Vondenhoff.


Hij is getrouwd te Grathem op 18 oktober 1888 met
Petronella Kuppens, dienstmeid, geboren te Hunsel op 7 maart 1861, overleden te Kerkrade op 22 september 1940, dochter van Peter Laurens Kuppens en Marigreth Loven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna, geboren te Grathem op 16 juni 1890.
    Zij is getrouwd te Kerkrade op 12 juni 1922 met Johannes Antonius Hubertus Hovens, boekbinder, geboren te Venlo op 28 juni 1893, overleden te Kerkrade op 18 september 1961, zoon van Peter Johan Martin Hovens en Aldegonda Maria Anna Pruem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina