Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Cornelia Heuter, dienstmeid, geboren te Grathem op 19 november 1846, overleden te Heel en Panheel op 18 november 1924, dochter van Joannes Heuter en Maria Elisabeth Gunnen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 31 januari 1877 (1) met
Hubertus Cornelius Stultjens, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 17 juli 1844, overleden aldaar op 14 februari 1885, zoon van Francis Stultjens en Margaretha Leduc.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Frans Cornelis Hubertus, onderwijzer, geboren te Heel en Panheel op 28 november 1878.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 12 mei 1905 met Anna Maria Hubertina Peeters, dienstmeid, geboren te Echt op 3 januari 1876, dochter van Theodoor Peeters en Elisabeth Hubertina Puts.

Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 oktober 1887 (2) met
Mathijs Martinus Hubertus van Ass, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 30 november 1861, zoon van Jan Willem van Ass en Cornelia Suntjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina