Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hubertina Theuwen, dienstmaagd, geboren te Ittervoort op 30 mei 1876, overleden te Thorn op 3 juni 1955, dochter van Peter Mathijs Hubertus Theuwen en Anna Margaretha Hubertina Stakenborg.


Zij is getrouwd te Thorn op 14 oktober 1895 met
Willem Hubert Storms, werkman, geboren te Thorn op 31 augustus 1872, overleden aldaar op 19 december 1951, zoon van Peter Laurens Storms en Anna Catharina Schulpen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina