Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Linssen, geboren te Heel en Panheel op 8 januari 1846, zoon van Joanna Linssen.


Hij is getrouwd te Grathem op 28 oktober 1890 met
Gertrudis Angelina Reijnders, naaister en modenaaister, geboren te Grathem op 15 april 1862, dochter van Jan Reijnders en Cornelia Henderickx.
(Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 7 april 1899 met Henricus Hubertus Clarisse, geboren te Horn op 21 oktober 1858, overleden te Heel en Panheel op 30 juli 1950, zoon van Peter Clarisse en Margareta Wijnen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Grathem op 30 november 1891, wonende te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 28 september 1952, begraven te Nunhem.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 augustus 1914 met Petrus Hubertus Roumen, landbouwer en postbode, geboren te Haelen op 10 oktober 1889, wonende aldaar, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 1 januari 1978, begraven te Nunhem, zoon van Martinus Roumen en Catharina Hubertina Schreurs.
  • 2 : Maria Elisabeth Hubertina, geboren te Heel en Panheel op 6 mei 1893.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 april 1921 met Leonard Hubert Knoops, metselaar, geboren te Heel en Panheel rond 1883, zoon van Hermanus Hubertus Knoops en Catharina Mestrum.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina