Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Konings, geboren te Grathem op 1 mei 1834, overleden te Haarlem op 12 november 1914, dochter van Michiel Konings en Petronella Kiggen.


Zij is getrouwd te Haarlem op 10 juli 1861 met
Cornelis Johannes van Zalen, fabrieksarbeider, geboren te Haarlem op 25 juni 1831, overleden aldaar op 13 oktober 1904, zoon van Jan van Zalen en Alida Christina Fibbe.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina