Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Hermanus Hermans, landbouwer, geboren te Hunsel op 24 mei 1833, overleden te Neeritter op 9 december 1917, zoon van Hermanus Hermans en Elisabeth Dresser.


Hij is getrouwd te Horn op 11 mei 1868 met
Petronella Hendrix, geboren te Horn op 30 oktober 1832, overleden te Neeritter op 31 augustus 1909, dochter van Mathieu Hendrikx en Joanna van den Bogaart.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Hubertina, geboren te Hunsel op 19 augustus 1869, overleden aldaar op 16 december 1959.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina