Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella van Pol, geboren te Stramproy op 1 november 1800, overleden te Heythuysen op 5 november 1894, dochter van Christiaan van Pol en Sibilla Leutjens.


Zij is getrouwd te Weert op 30 mei 1827 met
Lambert Vermeulen, orgelmaker, geboren te Heemstede op 3 april 1794, overleden te Heythuysen op 16 mei 1875, zoon van Joannes Vermeulen en Cornelia van Ratingen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Catharina, geboren te Weert op 3 november 1830, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 19 april 1906.
    Zij is getrouwd te Weert op 27 oktober 1860 met Pieter Jan Kessels, kuiper, geboren te Heythuysen op 22 november 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 december 1906, zoon van Jean Godefroi Kessels en Anne Marie Kuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina