Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Geelen, naaister, geboren te Hunsel op 29 november 1838, overleden te Horn op 26 december 1876, dochter van Jean Geelen en Marie Elisabeth Raetsen.


Zij is getrouwd te Horn op 28 mei 1870 met
Pieter Joannes Verstappen, schaapherder, geboren te Grathem op 28 april 1834, overleden te Horn op 13 juli 1898, zoon van Jacob Verstappen en Marie Agnes Bertels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes, geboren te Horn op 24 december 1871, overleden te Hunsel op 22 januari 1904.
  • 3 : Maria Christina, geboren te Horn op 25 mei 1876, overleden te Born op 5 december 1939.
    Zij was gehuwd met Joannes Wilhelmus Paes.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina