Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan van Woensel, onderwijzer, geboren te Mierlo op 8 april 1804, overleden te Hunsel op 12 maart 1859, zoon van Willem van Woensel en Joanna Rovers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 25 oktober 1837 met
Petronella Vleeshouwers, winkelierster, geboren te Hunsel op 8 augustus 1798, overleden aldaar op 12 juni 1879, dochter van Theodoor Vleeshouwers en Maria Elisabeth Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 29 juli 1839.
  • 2 : Antonius Wilhelmus, hoofdonderwijzer, geboren te Hunsel op 9 november 1840, overleden aldaar op 21 september 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina