Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Hubert Janssens, kantoorbediende, geboren te Grathem op 10 februari 1861, zoon van Antonius Adolphus Hubertus Janssens en Joanna Catharina Geelen.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 14 maart 1889 met
Anna Maria Agnes Hilbradt, dienstmeid, geboren te Dusseldorf (D) op 27 december 1860, dochter van Jakob Hilbradt en Gertrud Kox.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina