Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Francisca Theresia Janssens, herbergierster, geboren te Grathem op 5 september 1859, overleden te Horn op 2 februari 1890, dochter van Antonius Adolphus Hubertus Janssens en Joanna Catharina Geelen.


Zij is getrouwd te Horn op 24 juni 1889 met
Peter Hubert Linssen, landbouwer, geboren te Beegden op 27 juli 1853, wonende te Horn, overleden te Roermond op 11 juni 1899, zoon van Willem Linssen en Hendrina Franssen.
(Hij is later getrouwd te Horn op 26 mei 1890 met zijn schoonzus Theresia Hubertina Janssens, geboren te Grathem op 2 juli 1864, overleden te Beegden op 5 oktober 1932, dochter van Antonius Adolphus Hubertus Janssens en Joanna Catharina Geelen. (Zij is later getrouwd te Beegden op 1 februari 1901 met haar zwager Gerard Lambert Linssen, geboren te Beegden op 16 november 1850, overleden aldaar op 4 september 1916, zoon van Willem Linssen en Hendrina Franssen.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Horn op 23 januari 1890.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina