Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonard Nijsen, kuiper, geboren te Weert op 11 februari 1836, overleden aldaar op 18 januari 1919, zoon van Jan Arnold Nijssen en Jacomina Souts.


Hij is getrouwd te Stramproy op 20 januari 1865 met
Anna Catharina Creemers, geboren te Stramproy op 26 augustus 1840, overleden te Weert op 11 november 1928, dochter van Jan Mathijs Creemers en Catharina Elisabeth Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hendrik, geboren te Hunsel op 9 maart 1873, overleden te Weert op 15 maart 1921.
    Hij is getrouwd te Weert op 2 mei 1916 met Maria Elisabeth van Tuel, geboren te Weert op 24 mei 1891, dochter van Godefridus Hubertus van Tuel en Maria Petronella Huijsmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina