Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Bosmans.


Hij was gehuwd met
Maria van Tilburg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Reinier, landbouwer, geboren te Boom (B) op 19 januari 1826, overleden te Kinrooi (B) op 3 juli 1890.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 29 juli 1871 met Maria Catharina Gielen, landbouwster, geboren te Hunsel-Uffelsen op 26 februari 1839, overleden te Kinrooi op 13 december 1920, dochter van Jacobus Gielen en Marie Stockmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina