Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Frinsen, landbouwster en dagloonster, geboren te Ittervoort-Oler op 30 januari 1801, dochter van Jacob Frinsen en Elisabeth van de Drink.


Zij is getrouwd te Neeritter op 21 september 1832 met
Hendrik van den Heuvel, dagloner en landbouwer, geboren te Wessem op 7 december 1805, overleden te Hunsel op 20 december 1872, zoon van Peter van den Heuvel en Elisabeth Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, dienstmeid, geboren rond 1830.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 9 april 1866 met Hendrik Hubert Mans, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1837, zoon van Wilhelmus Mans en Mathea Schoufs.
  • 2 : Petronella, geboren te Neeritter op 8 oktober 1832, overleden aldaar op 25 november 1832.
  • 5 : Jacob, geboren te Neeritter op 25 januari 1839, overleden aldaar op 6 februari 1839.
  • 6 : Maria Lucia, geboren te Neeritter op 10 mei 1841.
    Zij had van een onbekende man één dochter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina