Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Schreurs, dagloner en landbouwer, geboren te Hunsel op 7 december 1822, overleden aldaar op 6 januari 1862, zoon van Lambertus Schreurs en Petronella Corsten.


Hij is getrouwd te Hunsel op 14 april 1855 met
Christina Heijkers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 4 januari 1826, overleden aldaar op 19 juli 1910, dochter van Hendrik Heeckers en Anna Elisabeth Peerlings.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Henricus, geboren te Hunsel op 10 september 1857.
  • 3 : Petronella, geboren te Hunsel op 31 mei 1861, overleden aldaar op 19 augustus 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina