Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Deckers, landbouwer, geboren te Hunsel op 7 januari 1901, overleden te Weert (V) op 11 maart 1986, begraven te Haler, zoon van Wilhelmus Hubertus Deckers en Elisabeth Hubertina Lemmen.


Hij is getrouwd te Grathem op 15 mei 1931 met
Josephina Maria Bonten, geboren te Grathem op 20 januari 1903, overleden te Roermond (Z) op 18 februari 1976, begraven te Haler, dochter van Petrus Johannes Hubertus Bonten en Catharina Versteegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Henricus, geboren te Hunsel-Haler op 14 november 1938, wonende te Hunsel, overleden te Weert op 27 maart 1944.
  • 2 : Catharina Anna Maria, geboren te Hunsel rond februari 1944, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 april 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina