Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Hilven, dienstmeid, geboren te Kessenich (B) op 21 maart 1865, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 8 april 1956, dochter van Martinus Hilven en Anna Marguerita Pleunis.


Zij is getrouwd te Hunsel op 11 februari 1892 met
Bernardus Hubertus Henderickx, landbouwer, geboren te Grathem op 20 augustus 1850, overleden te Ittervoort op 17 oktober 1936, zoon van Mathias Henderickx en Lucie Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 11 november 1896.
  • 3 : Mathias Josephus Hubertus, geboren te Hunsel op 1 maart 1898, overleden te Sint Odiliënberg op 8 september 1970.
    Hij was gehuwd met Barbara Helsduigen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina