Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Moonen, landbouwer, geboren te Hunsel op 22 februari 1865, overleden aldaar op 15 november 1936, zoon van Jan Mathijs Moonen en Maria Catharina van Geneijgen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 8 april 1893 met
Maria Gertrudis Deckers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 14 maart 1866, overleden te Weert op 16 april 1918, dochter van Peter Joannes Deckers en Wilhelmina Verhees.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan Mathijs, landbouwer, geboren te Hunsel op 15 juni 1897, wonende aldaar, overleden te Gouda op 3 maart 1917.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 28 juni 1903.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina