Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Heuvelmans, kleermaker, geboren te Tungelroy op 14 maart 1867, overleden te Echt op 7 april 1950, zoon van Jean Heuvelmans en Joanna Catharina Baents.


Hij is getrouwd te Hunsel op 6 mei 1892 met
Petronella Hubertina Franssen, geboren te Neeritter op 19 november 1868, overleden te Echt op 24 januari 1940, dochter van Nicolaas Franssen en Maria Helena Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Nicolaas, fabrieksarbeider, geboren te Hunsel op 28 april 1893.
    Hij is getrouwd te Echt op 24 september 1918 met Maria Margaretha Bouwels, geboren te Echt rond 1890, dochter van Peter Joannes Bouwels en Mechtildis Margaretha Marcks.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina