Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Hubert Henderikx, dienstknecht, geboren te Grathem op 12 oktober 1866, wonende aldaar, zoon van Peter Joannes Hendrikx en Maria Helena Verstappen.


Hij is getrouwd te Weert op 30 april 1897 met
Hendrina Hubertina Weekers, dienstmeid, geboren te Weert op 4 november 1870, wonende te Grathem, dochter van Petrus Weekers en Joanna Maria van Tulden.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 7 december 1905.
  • 9 : Maria Helena, geboren te Grathem op 24 december 1907, overleden aldaar op 10 juni 1931.
  • 10 : Elisabeth Gertrudis, geboren te Grathem op 6 februari 1909, overleden te Venlo (Z) op 15 juli 1996, begraven te Kessel op 19 juli 1996.
    Zij was gehuwd met Joseph Hebben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina