Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Nikolaas Petit, landbouwer, geboren te Hunsel op 22 december 1864, overleden te Deurne op 22 november 1951, zoon van Constantinus Wolterus Sebastianus Petit en Cornelia Gielissen.


Hij is getrouwd te Deurne op 6 april 1918 met
Hendrica Pijnenburg, geboren te Deurne op 23 december 1878, overleden aldaar op 12 mei 1968, dochter van Johannes Pijnenburg en Johanna van Lieshout.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina