Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Pleunis, landbouwer, geboren te Hunsel op 16 december 1800, overleden te Weert op 2 augustus 1869, zoon van Jacobus Pleunis en Mathea Beelen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 17 oktober 1841 met
Hendrine Gielen, landbouwster, geboren te Neeritter op 29 november 1800, overleden te Weert op 28 januari 1873, dochter van Pieter Mathijs Gielen en Joanna Maria Mertens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joanna, geboren te Hunsel op 29 november 1849, overleden aldaar op 26 januari 1850.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina