Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathijs Timmermans, landbouwer, geboren te Hunsel op 5 september 1830, overleden aldaar op 4 juli 1901, zoon van Jakob Timmermans en Jeanne Marie Pleunis.


Hij is getrouwd te Hunsel op 6 april 1861 (1) met
Anna Catharina Rosa Petit, geboren te Grathem op 2 december 1827, overleden te Hunsel op 1 december 1867, dochter van Jan Petit en Anna Elisabeth Beckers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jakob, geboren te Hunsel op 9 juli 1866.

Hij is getrouwd te Hunsel op 29 januari 1868 (2) met
Joanna Gertrudis Dreessen, geboren te Hunsel op 6 juni 1823, overleden aldaar op 24 maart 1901, dochter van Peter Jan Driessen en Anna Maria Geelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina