Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Gielen, landbouwer, geboren te Hunsel op 8 maart 1851, overleden aldaar op 19 oktober 1937, zoon van Jacobus Gielen en Marie Stockmans.


Hij is getrouwd te Ophoven (B) op 3 mei 1886 met
Barbara Hubertina Silkens, landbouwster, geboren te Ophoven (B) op 2 juli 1862, overleden te Hunsel op 19 april 1932, dochter van Lambert Silkens en Gertrudis Gorissen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Hubertus Antonius, geboren te Hunsel op 22 januari 1895, overleden aldaar op 14 januari 1896.
  • 5 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Hunsel op 16 december 1896, overleden aldaar op 6 mei 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina