Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Leonardus Nevels, landbouwer, geboren te Thorn op 14 maart 1906, overleden aldaar op 8 september 1980, zoon van Peter Mathijs Hubert Nevels en Petronella Hubertina Verheijden.


Hij is getrouwd te Hunsel op 23 januari 1924 met
Maria Aldegonda Theunissen, geboren te Hunsel-Haler op 8 december 1903, overleden te Roermond (Z) op 15 oktober 1994, begraven te Thorn, dochter van Peter Joannes Theunissen en Johanna Hubertina Hendrikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina