Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Peeters, geboren te Hunsel op 31 augustus 1884, overleden te Meijel op 10 november 1969, begraven te Ell, dochter van Joannes Peeters en Anna Maria Tulkens.


Zij is getrouwd te Hunsel op 2 juni 1916 met
Hendrik Willem Hubertus van Geleuken, landbouwer, geboren te Hunsel op 2 juni 1885, overleden te Roermond (Z) op 5 september 1957, begraven te Ell op 7 september 1957, zoon van Jacobus Hubertus van Geleuken en Maria Dorothea Gubbels.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina