Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Hubertus Reijven, landbouwer, geboren te Hunsel op 18 september 1880, overleden te Grathem op 23 januari 1968, begraven te Haler, zoon van Peter Joannes Reijven en Johanna Schrooijen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 11 april 1912 met
Maria Hendrikx, geboren te Molenbeersel (B) op 8 september 1885, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 28 december 1959, begraven te Haler, dochter van Pieter Theodor Hendrikx en Wilhelmina op Heij.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Peter Joannes, geboren te Hunsel-Haler op 22 november 1917.
  • 6 : Hermanus Johannes, geboren te Hunsel-As op 15 april 1924, overleden op 28 februari 2004, begraven te Haler.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina