Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Louis Hubert Jetten, spoorbeambte, geboren te Grathem op 29 augustus 1908, overleden te Heerlen op 22 juni 1985, zoon van Antonius Hubertus Jetten en Maria Elisabeth Cox.


Hij is getrouwd te Heerlen op 21 juli 1932 met
Gertruda Maria Ludwig, geboren te Heerlen op 22 december 1912, overleden aldaar op 26 juni 1985, dochter van Heinrich Ferdinand Ludwig en Gertrud Markmann.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina