Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Hubertina Corsten, geboren te Grathem op 16 april 1882, overleden te Baexem op 16 december 1944, dochter van Laurentius Corsten en Maria Gertrudis Verlinden.


Zij is getrouwd te Hunsel op 6 april 1923 met
Johannes Slots, landbouwer, geboren te Kessel rond 1874, overleden te Baexem op 15 april 1943, zoon van Hendrik Slots en Mechtildis Vestjens.
(Hij is eerder getrouwd te Baexem op 5 mei 1908 met Margaretha Gertrudis Hubertina Hendrix, geboren te Horn op 8 april 1881, overleden te Baexem op 30 september 1920, dochter van Petrus Hendrikx en Theresia Hubertina Houben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina