Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Cillekens, geboren te Heythuysen rond 1742, overleden aldaar op 5 augustus 1815, zoon van Guillelmina Cillekens.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Vestiens, geboren te Wessem rond 1747, overleden te Heythuysen op 3 oktober 1817, dochter van Christiaan Vestiens en Mechtildis Jansens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, akkerbouwster, geboren te Heythuysen op 23 februari 1789, overleden aldaar op 24 november 1862.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 25 oktober 1819 met Petrus Berben, knecht en akkerman, gedoopt te Neer op 5 augustus 1795, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 19 september 1892, zoon van Joannes Berben en Anna Barbara Gitmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina