Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Knippenberg, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 13 januari 1759, overleden aldaar op 28 december 1837, zoon van Joachim Knippenberg en Catharina Wolffhagen.


Hij was gehuwd met
Odilia Geuien, geboren te Heythuysen, gedoopt te Roggel op 2 oktober 1762, overleden te Heythuysen op 15 maart 1850, dochter van Cornelis Geuien en Wilhelmina Raets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Corneille, geboren te Heythuysen op 11 maart 1796, overleden aldaar op 10 maart 1806.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina