Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ida Nijssen, geboren te Horn rond 1757, overleden aldaar op 2 april 1807.


Zij was gehuwd met
Laurens Verkennis, geboren te Horn rond 1742, overleden aldaar op 1 juni 1803, zoon van Godfroid Verkinnis en Catharinne Aben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marguerithe, geboren te Horn rond 1793, overleden aldaar op 9 mei 1807.
  • 2 : Jan, landbouwer, geboren te Horn op 26 maart 1797, wonende te Heythuysen, overleden te Baexem op 17 februari 1872.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 februari 1825 met Joanna Kirkels, landbouwster, geboren te Weert rond 1801, wonende te Heythuysen, overleden te Baexem op 23 mei 1868, dochter van Jacobus Kerckels en Catharina Caris.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina