Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hupkens.


Hij was gehuwd met
Helena Strouks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jozef Jan, landbouwer, geboren te Baexem rond 1759, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 augustus 1841.
    Hij is getrouwd te Baexem op 5 oktober 1797 voor de kerk met Helena Tobben, landbouwster, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 25 oktober 1767, wonende te Baexem, overleden aldaar op 24 juni 1838, dochter van Joannes Tobben en Joanna Verkoulen.
  • 2 : Anne, geboren te Baexem op 27 april 1764.
    Zij is getrouwd te Weert op 1 maart 1801 met Henrij Linnaers, schoenmaker, geboren te Weert op 1 mei 1776, zoon van Pierre Linnaers en Marie Kneepkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina